• LOGIN
 • Du har inga produkter i varukorgen.

Diplomerad HR-koordinator online via Zoom

Spännande tider och tillfälle att kompetensutveckla, kompetensväxla eller karriärsväxla. Vi har precis avslutat årets andra HR-koordinator diplomutbildning och nästa utbildningar har startdatum 14 och 15 september. Nyhet! Utbildning på halvfart startar 14 september, se längst ner i denna text.

OBS! KAMPANJ FRAM TILL 31 juli – 2021!! Anmäl dig via email till peter.ostlund@educson.se alternativt ring 08-31 99 88 och få kampanjpriset 18 995kr + moms / deltagare (23 744kr inkl. moms)

Vi fick in utvärderingen av denna utbildning från de som avslutat senaste omgången och de ger utbildningen 5,87 i snitt av 6 möjliga poäng (4 kategorier + kommentarer, poäng 1-6).

Denna utbildning är en lärarledd digitalutbildning, två lärarledda heldagar i veckan (onsdagar och torsdagar) via Zoom, det gör att du kan gå denna utbildning, oavsett var du är stationerad. Att gå över till en helt digital distansutbildning har visat sig vara en mycket positiv uppväxling för denna utbildning som har blivit än bättre och mycket mer intensiv p.g.a. denna förändring.

Vi vågar påstå att det är Sveriges mest effektiva och individanpassade HR-utbildning.

Utbildningen riktar sig till dig som har behov av att bredda dina kunskaper inom HR, skall du få HR uppgifter på arbetsplatsen eller kanske våra tider har satt er arbetsplats under press och du behöver titta dig om efter en ny organisation att jobba på.

Efter avslutad utbildning ska du kunna arbeta i HR-rollen och förstå kommunikation, rekrytering och intervjuteknik, tester och analyser, coaching av både medarbetare och chefer, onboarding & offboarding, arbetsrätt – LAS, SAM, OSA, lönekartläggning, mångfald, HR-processer, HR-policy, kunna göra en individuell handlingsplan, planera HR-årshjul och veta om vanliga digitala verktyg, kunna presentera och våga föra din talan vid behov. Du får med dig dokumentation, läromedel och mallar för framtida behov och för att bygga din framtid inom HR.

För anmälan eller frågor emaila peter.ostlund@educson.se alternativt ring 0708-11 49 40

Innehåll intensivutbildning Diplomerad HR-koordinator

 • Min utgångspunkt rollen
 • Kommunikation – Hårda och mjuka värden
 • Onboarding – Handledning
 • Offboarding – Uppsägning på rätt sätt
 • Det svåra samtalet – det nödvändiga samtalet
 • Digitala verktyg
 • Arbetsrätt – LAS, SAM, OSA
 • Tester och analyser – Hur vill vi förhålla oss
 • Förhandling
 • Rekrytering
 • Intervjuteknik
 • Coaching
 • Lönekartläggning
 • Presentationsteknik

När vi hanterar utmanande situationer är det viktigt att känna sig trygg och vara övertygad om att du har kontroll över situationen. Därför är utgångspunkten i utbildningen förståelsen hur vi fungerar, biologiskt och känslomässigt under press.

Målgrupp: Du som ska ta dig an arbetsuppgifter inom HR,  du som har jobbat med HR och behöver en bra utbildning, du som jobbar med lön eller administration idag och ska få arbetsuppgifter inom HR på organisationen, du som vill byta inriktning och hitta en ny framtida karriär och du som alltid drömt om att jobba med människor och vilja göra en skillnad för människor i sitt arbetsliv.

Pris: 23 495kr + moms / deltagare (29 369kr inkl. moms)

Startdatum 1 HT 2021: 15 september (finns platser kvar)

Startdatum 2 HT 2021: 3 november

Tillfällen: 12st (6 veckor) – onsdagar och torsdagar klockan 9-15

För anmälan eller frågor emaila peter.ostlund@educson.se alternativt ring 0708-11 49 40

OBS! Nyhet!

Utbildning på halvfart:

educson har fått feedback från flera personer som ville vara med oss på HR-koordinator utbildningarna under våren, men som inte kunde närvara 9-15, 2 dagar i veckan under sex veckor. Tillsammans med några av dessa organisationer och personer har vi därför skapat en utbildning på halvfart med 3 timmar lärarledd utbildning via zoom + 2 timmars självstudier per vecka under 12 veckor.

Pris: 23 495kr + moms / deltagare (29 369kr inkl. moms)

Startdatum HT 2021: 14 september (finns fortfarande platser kvar, skynda)

Tillfällen: 12st (12veckor) – tisdagar klockan 9-12 (3 timmar)
+ 2 timmar självstudier per vecka

Kursplan

No curriculum found !
X