• LOGIN
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Digitalisering –
Bygg kunskapsfördelar.

Digitaliseringen är en gigantisk förändring, ännu större än Internet. Den allt större konsumentmakten och ökad konkurrens innebär att alla industrier och anställda står inför hotet att priset blir det viktiga. Vinnarna är de som kan särskilja sig från mängden. De som kan motivera att de inte ska ersättas med en liknande vara/person. Därför tycker vi att det är viktigt att agera nu, bygga strategiska kunskapsfördelar som ger övertag.

För dig som har anställda:

Att kontrollera sin egen digitala närvaro och sitt digitala ansikte utåt blir allt viktigare. Företag och organisationer måste se till att ha kärnkunskapen om detta i sitt eget hus. Det fungerar mindre bra att skicka allt som rör internet och digitala kanaler till någon annan.

Den moderna organisationen har minst lika stor kontroll på sin digitala struktur och del av organisation som på den traditionella. En modern och framgångsrik organisation ser till att integrera det nya med det traditionella, så att det inte blir 2 separata organisationer i organisationen.

18 november, 2020
X