• LOGIN
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Om oss

Vi är educson, här finner du utvalda föreläsningar, kurser, utbildningar, profileringar och underhållning.

Learn from the people who "wrote the book"

De bästa från respektive bransch - Aldrig har så många talanger samlats under ett och samma tak.

educson är ett professionellt tjänsteföretag som tillhandahåller hjälp och tjänster inom utbildning, kompetensutveckling, specialistkompetens, uppdragsmatchning och rådgivning.

Vi samarbetar med några av de mest framgångsrika organisationerna i Sverige och Europa. Med expertis inom mer än 30 branscher, levererar vi skräddarsydda lösningar för moderna organisationer i en föränderlig värld.

Med 25 års managementerfarenhet i 6 olika länder som CEO, Managing Director, CTO, Affiliate Manager, Marketing Manager, Digital Marketing Manager, Business Developer, Commercial Manager, Digital Sales Manager, Konsult och Styrelsemedlem i ett antal bolag och varit inblandad i ytterligare ett 50-tal projekt med omstruktureringar, ombildningar, strategi, bolagsbildningar, licensstruktureringar och uppstarter är det dags att se till att föra kunskapen vidare till andra som vill komma framåt.

Efter ytterligare sex år i Sverige där jag har arbetat med och sett utbildnings- och föreläsningsbranschen på nära håll har jag bestämt mig för att det är dags att ta dessa branscher in i framtiden och erbjuda företag som vill växa, ha en trevlig upplevelse eller komma tillrätta med vissa tillkortakommanden och kanske framförallt rusta för framtiden de bästa alternativen som finns att tillgå.

Tillsammans med de bästa av de bästa jobbar vi för att ett steg i taget skapa en plats där företag och organisationer kan erbjudas en helhetslösning för alla sina behov när det gäller personer, utveckling och skapa en organisation och en kultur som tar dem in i 2020-talet.

Vi vill vara med er och stötta er under er resa, vi kan erbjuda all vår erfarenhet och kunskap från 10 000-tals olika möjliga och omöjliga situationer.

Välkommen till Sveriges första helhetslösning av allt som rör människor, organisationer och möten!

Mvh

/Peter Östlund

X